het internet der dingen / IoT

Slimme sensoren verbinden met het internet (der dingen) is helemaal hot! KNP is hard aan het werk landelijke dekking te verkrijgen voor het LoRa netwerk op 868Mhz. The Lora alliance heeft reeds verschillende modems goedgekeurd voor gebruik. Aangezien KPN lid is van the Lora alliance kunnen alle goedgekeurde producten ook op het KPN netwerk gebruikt worden.

Lora is een 'variant' van 3G. Het is geoptimaliseerd voor sensoren die op batterijen werken. Met een goed ontwerp is een batterijlevensduur van enkele jaren goed te realiseren.

PCB Design Buil past de RN2482 van Microchip toe. Deze module is goedgekeurd door de KPN voor hun netwerk. Met behulp van deze module maakt PCB Design Buil het perfect op uw situatie toegesneden ontwerp tegen een goede productie kostprijs.

Het is mogelijk meerder zaken gelijktijdig te meten, zoals temperatuur, luchtvochtigheid, luchtdruk, bewegingen, etc... Uw fantasie maken wij werkelijkheid!

De RN2483 is klein en energie zuinig. Hierdoor kan een slimme sensor enkele jaren werken met een Litium batterij op AA formaat.